Arančin blok
O BLOKU

2017
2016
2015
2014
2012

rss
Mathmathmathmathmath... 17.7.2012
Dobry druhy vecer ze Stanfordu!

Chtela jsem napsat v poledne, ale hosi vedle me byli tak rozruseni jakousi pocitacovou hrou, ze jsem pres ten krik vubec nemohla premyslet.

Program je zatim docela intenzivni. Cele dopoledne mame classes, takze ze snidane se jdeme rovnou ucit a z ucebny nevyjdeme az do obeda. Na cestu do jidelny pak dostaneme Problem Set, ktery mame do druheho rana vyresit a odevzdat do policky naseho TA (teaching assistent), ktery si projde, co jsme vymysleli, a odpoledne to s nami probere. Pro soutezivce, kterym to nestaci, je kazdy den vyhlasen Problem of the Day, jehoz uspesni resitele jsou vyhlaseni vecer pri house meetingu (vcera jsem byla jedina holka, ktera resila a vyresila, tak uvidime dnes).

Vcera odpoledne jsme jeste navic meli Scavenger Hunting aneb Hru, pri ktere se seznamite s campusem. Rozdelili nas do skupin (ja byla fialova panda) a rozdali seznamy mist ci lidi, ktere mame najit a vyfotit. Krom pevnych polozek jeste na seznamu figurovaly ukoly typu "vytvorte ze svych tel Mebiovu pasku" nebo "pozadejte o ruku okolo bezici joggerku". Pri plneni prikazu "climb a tree" jsem si, jak jsem pozdeji zjistila, rozedrela mou oblibenou kosili, tak vam ten snimek alespon poslu, kdyz uz jsem za nej tolik obetovala.

climb a tree

Mejte se, ja se taky vynasnazim a nekdy se zas ozvu,

A*